Σύλληψη 32χρονου διαρρήκτη μετά από καταδίωξη στη Βάρη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Σύλληψη 32χρονου διαρρήκτη μετά από καταδίωξη στη Βάρη

Τη σύλληψη 32χρονου Αλβανού που κατηγορείτο για διακεκριμένες κλοπές, τα ξημερώματα της 27ης/9, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..
Ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βουλιαγμένης μετά από καταδίωξη και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

1. Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (ηλεκτρικός τροχός, βαριοπούλες, σιδηρολοστός, μεταλλική σφήνα, κατσαβίδια, αφρός πολυουρεθάνης και φακοί),

2. Το χρηματικό ποσό των 1.995 ευρώ ,

3. Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς μαζί με δύο ομοεθνείς συνεργούς του εισήλθαν με τη μέθοδο του ριφιφί στο εσωτερικό σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Βάρης, όπου και παραβίασαν τρία χρηματοκιβώτια, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 40.795 ευρώ.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται εγκατεστημένο εντός του σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις και να συλληφθεί ο 32χρονος αλλοδαπός μετά από καταδίωξη.

Από την προανάκριση εξιχνιάσθηκε επίσης μία κλοπή σε διαμέρισμα που διέπραξαν την 26-09-09 στη Ν. Πέραμο Αττικής, κατά την οποία αφαίρεσαν χρήματα, τιμαλφή καθώς και το αυτοκίνητο που κατασχέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στη συνέχεια στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες