Συνεχίζεται η εισαγγελική έρευνα για τις πυρκαγιές στη ΒΑ Αττική - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Συνεχίζεται η εισαγγελική έρευνα για τις πυρκαγιές στη ΒΑ Αττική

Στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Γκύζη βρίσκεται το πόρισμα με τα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική. Ο κ. Γκύζης θα συνεχίσει την έρευνα λαμβάνοντας συμπληρωματικές, ή και νέες καταθέσεις, ώστε να εξακριβώσει εάν η φωτιά και οι καταστροφικές συνέπειές της οφείλονται σε δόλο ή σε αμέλεια.

Εφόσον εντοπίσει οποιεσδήποτε ευθύνες, θα στείλει κλήσεις για καταθέσεις με την ιδιότητα του υπόπτου σε όποια πρόσωπα κρίνει ότι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Η εισαγγελική έρευνα έχει δύο κατευθύνσεις, καθώς θα εστιάσει τόσο στο πόρισμα της πυροσβεστικής από το οποίο φαίνεται να προκύπτουν ευθύνες για τουλάχιστον ένα πρόσωπο, όσο και σε ενδεχόμενες ευθύνες αρμόδιων κρατικών λειτουργών.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Ιωάννης Σακελάκος έχει αποστείλει επιστολές προς τα αρμόδια στελέχη της υπηρεσίας δασών, στα οποία υπενθυμίζει παλαιότερη παραγγελία του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά για την εποπτεία που πρέπει να ασκείται σε καμένες εκτάσεις προς αποτροπή οποιονδήποτε ενεργειών καταπατήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να συνεχίσει την έρευνα; Ο Φο΄΄υφουτος ήτανε. Όπως και τα περασμένα χρόνια. Μαζί του ήταν ο Καράμπελας και η Χαάϊδω. Απο εκεί βγήκε τα (α)φρίδια του Καράμπελα και το χουνί της Χά¨δως.
Η τσογλαναρία κυκλοφορεί ελεύθερη ρεεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΧΟ

Post Bottom Ad

Σελίδες