Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο της μητρόπολης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο της μητρόπολης

Πήραν χρήματα, κληρικόσημα και έγγραφα

Διάρρηξη έγινε το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη στα γραφεία της μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως και συγκεκριμένα στο Ανθίμειο εκκλησιαστικό πολιτιστικό κέντρο.


Ο δράστης ή οι δράστες, αφού έσπασε το τζάμι, άνοιξε το παράθυρο και εισήλθε στο γραφείο γάμων και βαπτίσεων. Χωρίς να κινηθεί σε άλλους χώρους του κτιρίου, προχώρησε στην αφαίρεση του χρηματοκιβωτίου όπου υπήρχαν χρήματα, κληρικόσημα και άλλα έγγραφα της μητροπόλεως. Μετά την διαπίστωση της διάρρηξης, ειδοποιήθηκε η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, από την πλευρά της οποίας διερευνάται η εξιχνίαση της υπόθεσης.


Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, εξέφρασε την δυσαρέσκεια, αλλά και – κυρίως – τον εντονότατο προβληματισμό του «για μία πράξη, που έρχεται να προστεθεί σε σειρά παρόμοιων ενεργειών παραβατικότητας στην περιοχή».
Να σημειωθεί πως το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου είχε πραγματοποιηθεί διάρρηξη και στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου. Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Ακόμη εντός του Αυγούστου έγινε απόπειρα διάρρηξης του στον ναό του Αγίου Ανδρέα.

XRONOS




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει. Τους συγχωρούν. Έχουν αυτοί. Το ποίμνιο δεν έχει.

Post Bottom Ad

Σελίδες