Έσφαξαν ολόκληρο κοπάδι στα Χανιά! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Έσφαξαν ολόκληρο κοπάδι στα Χανιά!


Σε πράξη αντεκδίκησης αποδίδει η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων την ακραία πράξη της σφαγής 152 προβάτων μέσα σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή του Θερίσου! Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού απουσίαζε από τη στάνη.

Άγνωστοι εισέβαλαν αθέατοι στο εσωτερικό και, χωρίς δισταγμό, κατέσφαξαν το ένα μετά το άλλο τα 152 πρόβατα του κοπαδιού! Όταν ο κτηνοτρόφος επέστρεψε, βρήκε τα ζώα του αφανισμένα και κατέφυγε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κατονόμασε συγκεκριμένο κάτοικο της Θερίσου με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές και βρίσκονταν στα δικαστήρια.

Ωστόσο και η ζωοκλοπή εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις μάστιγες της Κρήτης, μαζί με τη βεντέτα, την παράνομη οπλοκατοχή και τα ναρκωτικά! Τη νύχτα του Σαββάτου, τρεις νεαροί από τις Μοίρες έκλεψαν ένα ολόκληρο κοπάδι από 360 αιγοπρόβατα που βρίσκονταν σε αφύλακτη αγροτική τοποθεσία στο Αντισκάρι Ηρακλείου! Όμως, ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού αντιλήφθηκε εγκαίρως την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δράστες να συλληφθούν και το κοπάδι να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες