ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ,μοιράστηκαν τα χρήματα, τα οποία ξεκίνησαν να τα «γλεντούν» στα μπουζούκια. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ,μοιράστηκαν τα χρήματα, τα οποία ξεκίνησαν να τα «γλεντούν» στα μπουζούκια.


Σκηνοθέτησε την εις βάρος του ληστεία και με το συνεργό του μοιράστηκαν τα χρήματα, τα οποία ξεκίνησαν να τα «γλεντούν» στα μπουζούκια. Ακούγεται σαν περιγραφή ελληνικής ταινίας της δεκαετίας του ’80 αλλά είναι γεγονός! Το περιστατικό που έλαβε χώρα μεταξύ Πορταριάς και ορεινού Βάβδου κινητοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, διότι στο νομό τέτοιου είδους συμβάντα δεν είχαν σημειωθεί μέχρι σήμερα.
Την Δευτέρα 20 Ιουνίου ένα φορτηγό επιχείρησης εμπορίας τσιγάρων ακινητοποιήθηκε λόγω του κόκκινου σηματοδότη στη διασταύρωση της Πορταριάς. Ένας «δράστης» έσπασε με βαριοπούλα το δεξί τζάμι του φορτηγού και αφού μπήκε μέσα εξανάγκασε τον 27χρονο οδηγό με την απειλή κυνηγετικού όπλου να οδηγήσει το φορτηγό σε ορεινή περιοχή των μεταλλείων Βάβδου. Την ίδια ώρα τρεις συνεργοί του «δράστη» ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο.

Φθάνοντας στο χώρο των μεταλλείων, οι «δράστες» ακινητοποίησαν τον οδηγό του φορτηγού δένοντάς τον χειροπόδαρα με μονωτική ταινία. Αφού πήραν 25.000 ευρώ έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πυροβολώντας δύο φορές το φορτηγό με το κυνηγετικό όπλο.
Μετά από επισταμένες έρευνες και την προανάκριση της αστυνομίας προέκυψε ότι ο παθών σκηνοθέτησε την εις βάρος του ληστεία έχοντας ως συνεργό του τον φίλο του με τον οποίο μοιράστηκε τα χρήματα, μέρος των οποίων σπατάλησαν σε διασκεδάσεις! Οι δύο άνδρες ομολόγησαν τις πράξεις τους, ενώ το υπόλοιπο των χρημάτων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Δούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες