Προσωρινά αποτελέσματα για θέσεις στα υπουργεία Οικονομικών και Μακεδονίας-Θράκης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Προσωρινά αποτελέσματα για θέσεις στα υπουργεία Οικονομικών και Μακεδονίας-Θράκης


Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 203 θέσεων κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 129 θέσεων κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.
Τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν καταχωρηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και αποστέλλονται για ανάρτηση στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις και τα επαρχεία της χώρας.

Οι αλφαβητικοί πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση μόνο των υποψηφίων που πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον 30 μονάδες στη γραπτή εξέταση.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τη βαθμολογία τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους, ο οποίος τους έχει δοθεί κατά την εξέταση.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει στις 17 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες