Περνάνε και οι τρεις» η πεποίθηση του Κούδα για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Περνάνε και οι τρεις» η πεποίθηση του Κούδα για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Σαφέστατο πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ»
Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων των ελληνικών ομάδων με το «διπλό» του ΠΑΟΚ στο Όσλο επί της Βαλερένγκα, ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, σχολίασε στο sport.gr τη μεγάλη νίκη της ομάδα του και κατ' επέκταση τους άλλους δύο εκπροσώπους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Champions

«Σαφέστατο πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ»

«Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα θετικότατο αποτέλεσμα στη Νορβηγία, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που είχε πολλά επίσημα παιχνίδια. Σαφέστατα και ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα.

»Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας και δεν είναι απολύτως έτοιμη, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο σπουδαίο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κούδας.

Στην συνέχεια σχολίασε τους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη αλλά και την ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη εβδομάδα. «Η ομοιογένεια αποτελεί σίγουρα ένα δυνατό όπλο του ΠΑΟΚ.

»Ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ' όλους μας τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του και αποδείχτηκε στο Οσλο ότι ήταν πολύ σημαντικό να γνωρίζονται καλά οι παίκτες μεταξύ τους», τόνισε και πρόσθεσε.

«Διαφορετικός ο ΠΑΟΚ σε 15-20 μέρες»

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος για την ρεβάνς αλλά δεν θα πρέπει να υπάρξει και εφησυχασμός. Θα πρέπει να γίνει σωστή προετοιμασία, να ακολουθηθεί το πλάνο που έχει διαμορφώσει το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες να φανούν το ίδιο συνεπείς, όπως στο παιχνίδι της Νορβηγίας».

Για την επόμενη φάση του Europa League και κατά πόσο ο Δικέφαλος μπορεί να προκριθεί στους ομίλους, τόνισε: «Οσο περνάνε οι μέρες, η ομάδα θα βελτιώνεται και σίγουρα θα είναι διαφορετική σε 15-20 μέρες που θα γίνουν τα παιχνίδια.

»Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τον βαθμό ετοιμότητας, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας».

Αναφερόμενος στο φετινό ρόστερ του συλλόγου αλλά και τους στόχους του, δήλωσε: «Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να γίνουν οι συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να καλυφθούν θέσεις στις οποίες 'πονούσε' η ομάδα.

»Πιστεύω ότι έγιναν σωστές κινήσεις αλλά θα πρέπει να βρεθεί κι η σωστή χημεία μεταξύ νέων και παλιών και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ομοιογένεια.

»Μετά τις κινήσεις που έγιναν και σε συνδυασμό την περσινή πορεία, στόχος του ΠΑΟΚ θα είναι να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω».

«Καθάρισε ο Ολυμπιακός, μπορεί κι ο Παναθηναϊκός»

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην σχολιάσει και τα αποτελέσματα των εκπροσώπων μας στα προκριματικά του Champions League: «Ο Ολυμπιακός καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

»Περιμένω να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρός και στο Καραϊσκάκη και να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα που τους χρειάζεται», υποστήριξε ο Κούδας και συνέχισε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό:

«Με απογοήτευσε. Τον περίμενα καλύτερο, αλλά είχε αρκετά προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία. Οι Τσέχοι δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και θεωρώ πως αν παίξει σαν Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, θα πάρει τελικά την πρόκριση.

»Πιστεύω πως και οι τρεις ομάδες μπορούν να περάσουν, καθώς είναι πολύ σημαντικό να προσθέσουμε κι άλλους βαθμούς και να ανέβει η Ελλάδα πιο ψηλά στην βαθμολογία της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες