«Χόρευε» στη βροχή του Όσλο ο ΠΑΟΚ, 2-1 τη Βαλερένγκα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

«Χόρευε» στη βροχή του Όσλο ο ΠΑΟΚ, 2-1 τη Βαλερένγκα


Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο «Ούλεβαλ» απέναντι στην Βαλερένγκα και πλέον σε μια εβδομάδα στην «καυτή» Τούμπα θα πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την πρόκριση στην φάση των play off του Europa League.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, βασιζόμενος κυρίως στο περυσινό υλικό του, πέρασε νικηφόρα από το Οσλο επικρατώντας με 2-1 της Νορβηγικής ομάδας στην επιστροφή του μετά από τέσσερα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που παίχθηκε ποδόσφαιρο, γιατί στην επανάληψη η καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεψε στους παίκτες των δυο ομάδων να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι τις ικανότητές τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε σε μεγάλη μέρα τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος, κέρδισε το φάουλ, από το οποίο ο Λίνο άνοιξε το σκορ, ενώ ο βόσνιος σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, σε μια φάση που τραυματίστηκε στο γόνατο, με συνέπεια να τον στερηθεί για τα υπόλοιπα 50 λεπτά ο προπονητής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες