Θρήνος μετά από γαμήλιο γλέντι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Θρήνος μετά από γαμήλιο γλέντι


ANAΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ www.haniotika-nea.
Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια από τη Μουρνέ του Δήμου Λάμπης, που έχασε δυο της μέλη σε τροχαίο ατύχημα, λίγη ώρα μετά από γαμήλιο γλέντι συγγενικού τους προσώπου.
Μητέρα και γιός, η Μαρία και ο Ευάγγελος Θεοδοσάκης, επιστρέφοντας στο Ρέθυμνο από το γάμο της εγγονής και ανιψιάς τους αντίστοιχα, που έγινε στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής, βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Σκαλέτας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7.10 το πρωί όταν ο 37χρονος οδηγός και η 73χρονη μητέρα του επέστρεφαν στο Ρέθυμνο από το γαμήλιο γλέντι.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 37χρονος οδηγός του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και τόσο ο ίδιος ο οδηγός όσο και η 73χρονη μητέρα του βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 55χρονος οδηγός του φορτηγού – κάτοικος Γερανίου του Δήμου Νικηφόρου Φωκά - ευτυχώς βγήκε σώος από το όχημα, με ελαφρά μόνο τραύματα. Οι σοροί της μάνας και του γιού μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Το Ι.Χ. επιβατικό καταστράφηκε, ενώ το φορτηγό υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.
Συγκλονιστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η άτυχη γυναίκα είχε χάσει πριν χρόνια δύο ακόμη παιδιά της σε ατυχήματα και η μοίρα δυστυχώς της επεφύλασσε να φύγει από τη ζωή μαζί με το τρίτο της παιδί. Τραγική φιγούρα, το τέταρτο παιδί, η κόρη, που την Κυριακή πάντρεψε το παιδί της και λίγες ώρες αργότερα θρηνεί το χαμό της μητέρας και του αδερφού της.
Διενεργείται προανάκριση από την υπηρεσία της Τροχαίας, για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, καθώς και για το αν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Εξετάζεται επίσης αν ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Το σημείο που έγινε το ατύχημα θεωρείται από την τροχαία ως ένα από τα πιο επικίνδυνα, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη ευθεία όπου οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.
«Η περιοχή είναι για την υπηρεσία μας μια από τις επικίνδυνες περιοχές, όχι γιατί ο δρόμος δεν είναι καλός, αλλά γιατί είναι ευθεία και αναπτύσσονται ταχύτητες. Υπάρχουν επίσης κάποιες διαβάσεις οι οποίες από τους παράλληλους βγαίνουν στη νέα εθνική οδό. Στο συγκεκριμένο ατύχημα βέβαια είχαμε κίνηση και των δυο οχημάτων επί της εθνικής οδού», σημειώνει ο Διοικητής της Τροχαίας Γιώργος Τσαχάκης.
www.haniotika-nea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες