Ερωτευμένος Αλβανός απειλούσε να πέσει από ταράτσα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Ερωτευμένος Αλβανός απειλούσε να πέσει από ταράτσα

Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν 25χρονος Αλβανός απειλούσε να πέσει στο κενό από την ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας.

Πρόκειται για πολυκατοικία που στεγάζει κυρίως γραφεία και βρίσκεται στον αριθμό 29 της οδού Σμύρνης.

Στη θέα του νεαρού Αλβανού που ακροβατούσε μεταξύ ταράτσας και κενού, σε ύψος περίπου 15 μέτρων, Αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να αποτρέψουν το νεαρό να κάνει τη βουτιά θανάτου.

Ο 25χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μία φώναζε ότι δεν άντεχε άλλο τη ζωή του καθώς ήταν άνεργος και άστεγος και την άλλη απειλούσε να πέσει στο κενό λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Τελικά η κοπέλα με την οποία ήταν ερωτευμένος ο 25χρονος πήγε στο σημείο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τελικώς η παρουσία της αποδείχτηκε «κλειδί» για να μεταπειστεί ο αλλοδαπός και να εγκαταλείψει την ταράτσα. Μόλις ηρέμησε, αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον επιβίβασαν στο περιπολικό. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
patris.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες