Ο Παπαγιάννης μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά με τον δολοφονημένο Γιώργο Αυτιά που χρωστάει σε όλο τον κόσμο. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ο Παπαγιάννης μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά με τον δολοφονημένο Γιώργο Αυτιά που χρωστάει σε όλο τον κόσμο.

Λυπούμαστε αλλά πρόκειται για μεγάλη πατάτα! Μάλλον η γκάφα της χρονιάς. Ο Παπαγιάννης μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά με τον δολοφονημένο Γιώργο Αυτιά που χρωστάει σε όλο τον κόσμο. Ούτε Σαλαμηνομάχων μένει ούτε πουθενά.

Ρε παιδιά είναι κρίμα από τον Θεό να διασύρουμε έναν άνθρωπο χωρίς να το ψάχνουμε. Ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που ανήρτησε ο Παπαγιάννης. Πρόκειται για τον γνωστό Γ.Αυτιά που έχει δολοφονηθεί!!!

Και φαίνεται και στο πρόσωπο του Αυτιά. Για όλα μπορείς να τον κατηγορήσεις αλλά όχι γιαυτό.
Εντάξει δεν το προχωράμε γιατί το λογικό είναι να το αποσύρει και να ζητήσει συγνώμη. Αυτονόητο. Λάθη γίνονται από όλους μας αλλά η μεταμέλεια μετράει.
Kρίμα ρε παιδιά τον έχετε ξεσκίσει τον Αυτιά....
Αν αρχίσουμε δεν θα τελειώνουμε. Και δεν εννοούμε τον Παπαγιάννη. Έχει γίνει κάτι άλλο. Θυμάστε που ένα blog απειλούσε να βγάλει κάτι για τον Αυτιά και έστειλε εξώδικο ο Αυτιάς χωρίς να ξέρει τι είναι και σταμάτησαν μόνοι τους; Ότι έχουμε πει ισχύει. Κολεγιά είναι. Αλλά τέλος πάντων. Δεν ξαναγυρίζουμε στα παλιά.
ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες