Δεκαπέντε μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Δεκαπέντε μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα

Ενδιαφέρον σήμερα το ρεπορτάζ - έρευνα των ΝΕΩΝ για τα μακροβούτια και την ξεκούραση που ετοιμάζονται αρκετοί Έλληνες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δεκαπέντε μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, αλλά θα προτιμήσουν να κάνουν τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού.

Ήδη, έχουν αρχίσει οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της χώρας και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, αν και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τριήμερο, οι υπάλληλοι στη ρεσεψιόν κατακλύζονται καθημερινά από δεκάδες τηλεφωνήματα. Αν και οι κρατήσεις είναι πεσμένες συγκριτικά με το περσινό τριήμερο περίπου κατά 15%- σε κάποιες περιπτώσεις το ποσοστό φτάνει και το 25%- οι κάλπες, όπως φαίνεται, δεν θα σταθούν εμπόδιο σε όσους επιλέξουν τις παραλίες. Σε αρκετά ελληνικά νησιά αλλά και ηπειρωτικούς προορισμούς, όσο πλησιάζει ο καιρός τα δωμάτια κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
ptessmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες