Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Τζάνειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, θέλοντας να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται οι οδηγίες που δόθηκαν πρόσφατα στις διοικήσεις των νοσοκομείων για τη λειτουργία τους όταν αυτά εφημερεύουν.

«Παρά το γεγονός ότι τα περιστατικά αντιμετωπίζονται, το σύστημα υποδοχής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πάσχει», παραδέχθηκε ο υπουργός και κάλεσε την διοίκηση να κάνει παρεμβάσεις ώστε οι ασθενείς να αισθάνονται ότι «το νοσοκομείο, τους δέχεται, πάνω από όλα, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους».


Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι το γεγονός ότι κατά το Σαββατοκύριακο αντιμετωπίστηκαν πάνω από 1000 περιστατικά «δείχνει ότι το σύστημα ανταποκρίνεται. Αλλά δεν αρκεί αυτό».


« Για αυτό το λόγο δόθηκαν αυστηρότατες οδηγίες, ώστε να υπάρξουν άμεσα αλλαγές και βελτιώσεις, στο σημείο, που κατά την άποψή μου, πάσχει το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Εκείνο, που επίσης διαπίστωσα –πρόσθεσε ο υπουργός- ήταν ότι τα περισσότερα εκ των περιστατικών δεν ήταν σημαντικά. Θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό αποκτά σημασία η πρωτοβουλία, που έχουμε αναλάβει - και επίκειται αμέσως μετά το Πάσχα η σχετική Νομοθετική ρύθμιση - με την οποία και στην Ελλάδα πλέον καθιερώνεται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα, έτσι ώστε τα μεγάλα νοσοκομεία, να αντιμετωπίζουν τα πραγματικά βαριά περιστατικά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες