ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/
Όσα διαδραματίζονται απο χθές μετά την απόλυση του Γιάννη Παπαγιάννη απο τον άλλοτε κυρίαρχο των 8 και νυν "βουτυρομπεμπέ" (όπως αποκαλεί τον Νικο Χατζηνικολάου ο απολυμένος) μας έχουν αφήσει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Εάν αληθεύουν και μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο δεν έχουμε κανένα λόγο να τα αμφισβητήσουμε, όσα λέει ο Παπαγιάννης για τον Χατζηνικολάου, τον υποτακτικό του τον Μπάρλα και τους λοιπούς συνεργάτες του τότε θα έπρεπε αύριο το πρωί κιόλας η ΕΣΗΕΑ να τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό να μαθαίνουμε οτι ο Χατζηνικολάου χρησιμοποιούσε τον Παπαγιάννη ως πολιορκητικό κριό στο διαδίκτυο για να κάνει τις βρωμοδουλειές του, όπως ας πούμε να εκβιάσει τον Παναγιωτόπουλο στο ΜΕΓΚΑ να παίξει θεματα της εφημερίδας του.

Το δυστύχημα είναι οτι τέτοια μπουμπούκια αντί να τα απομονώνουμε εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε αξία με την τηλεθέαση μας και τους κάνουμε κυριάρχους της πολιτικης της οικονομίας της διαπλοκής και της ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Άμοιρος των ευθυνών του όμως δεν είναι και ο Παπαγιάννης που δεχόταν να παίζει το ρόλο του υποτακτικού στον Χατζηνικολάου για να συνεχίσει να δουλεύει στην εφημερίδα και στο ραδιόφωνο। Ωσπου τον έδιωξαν και τώρα με το δίκιο του έτσι όπως είναι θυμωμένος αποκαλύπτει τέρατα και σημεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες