Εντοπίστηκαν 49 λαθρομετανάστες σε Λέσβο και Σάμο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Εντοπίστηκαν 49 λαθρομετανάστες σε Λέσβο και Σάμο

Συνολικά 49 αλλοδαποί χωρίς έγγραφα εντοπίστηκαν χθες τις πρώτες πρωϊνές ώρες από πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος σε Λέσβο και Σάμο.

Ειδικότερα:
Χθες τις

πρώτες πρωϊνές ώρες στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. από τις «Ν. Κυδωνιές» Λέσβου, εντοπίστηκαν από πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 23 αλλοδαποί (21 άνδρες και δύο γυναίκες), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω, κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια με φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, το οποίο κατέστρεψαν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

* Χθες τις πρώτες πρωϊνές ώρες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του ακρωτηρίου «Πράσσο» Σάμου, εντοπίστηκαν από πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 26 αλλοδαποί (18 άνδρες και οκτώ γυναίκες), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων και επιβαίνοντες σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, την οποία κατέστρεψαν κατά τον εντοπισμό τους από το πλωτό περιπολικό. Ακολούθησε η ασφαλής περισυλλογή τους και η μεταφορά τους στη Σάμο.

Οι ανωτέρω, που κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες