Εγκαινιάσθηκε η ψυχιατρική κλινική στο νοσοκομείο,ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Εγκαινιάσθηκε η ψυχιατρική κλινική στο νοσοκομείο,ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ

Τη νέα ανεξάρτητη Ψυχιατρική Κλινική, η οποία θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και θα εφημερεύει σε 24ωρη βάση, εγκαινίασε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος μεταξύ άλλων


υπογράμμισε ότι θα γίνουν και άλλες τέτοιες μονάδες ψυχικής υγείας, ενώ αναφερόμενος στο Νοσοκομείο του Κιλκίς τόνισε ότι σύντομα και -αφού εξασφαλιστούν τα υλικά μέσα και γίνουν οι προσλήψεις των γιατρών- θα λειτουργήσει η 3η πτέρυγά του, η οποία ολοκληρώθηκε κτιριακά.

Στις εγκαταστάσεις της νέας Κλινικής του Νοσοκομείου του Κιλκίς, η οποία αποτελείται από έξι δίκλινα και δύο μονόκλινα δωμάτια, καθώς και από δύο κλίνες βραχείας νοσηλείας, θα μεταφερθεί από τις 26 Μαρτίου η λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής που μέχρι σήμερα λειτουργούσε στις δομές του Νοσοκομείου.

Η Κλινική στελεχώνεται από τέσσερις ψυχίατρους, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό θα διοριστεί από τη Νοσηλευτική Διεύθυνση. Όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου του Κιλκίς, Δημήτριος Ασημακίδης, η νέα Ψυχιατρική Κλινική έχει υπερσύγχρονες δομές και ότι αντίστοιχος χώρος δεν υπάρχει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες