ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΑΣΚΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΑΣΚΙΑ


Ενα ερωτικό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες σε χωριό της Ηλείας. Μία δυνατή, παράνομη σχέση πάθους και αγάπης μεταξύ ενός 35χρονου και της 33χρονης αδερφής της συζύγου του τους οδήγησε την περασμένη Δευτέρα στη φυγή. Παντρεμένοι και οι δύο, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις οικογένειές τους και να ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς τους. Αν και οι δικοί τους άνθρωποι προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική αυτή την ερωτική απόδραση, που μόνο ντροπή τους προκαλούσε, δεν τα κατάφεραν. Και αυτό γιατί την περασμένη Παρασκευή ο 35χρονος τηλεφώνησε στην αδερφή του λέγοντάς της ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ότι μαζί με την αγαπημένη του θα προέβαινε στο απονενοημένο διάβημα προκειμένου να μπει τέλος στο μαρτύριό τους.

Ακόμη, της ανέφερε ότι θα άφηνε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σε ξενοδοχείου του Αγρινίου όπου διέμεναν, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την ονομασία του. Οι δύο οικογένειες ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, που με τη σειρά της, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, διενήργησε έρευνες σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής και σε άλλα σημεία, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα. Την ντροπή των οικογενειών πια έχει διαδεχθεί η αγωνία, που έχει φτάσει στο ζενίθ, καθώς κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής την τύχη του ζευγαριού.
Espresso New


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες