Το μοσχάρι σταμάτησε τα τρένα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Το μοσχάρι σταμάτησε τα τρένα


Ένα μοσχάρι που βρισκόταν σε τούνελ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αγγείες στην περιοχή του Δομοκού, στο ενδιάμεσο της διαδρομής Λιανοκλάδι - Δομοκού, διέκοψε τη σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης.
Λίγο μετά τις 9.30 χθες βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία που κινούνταν με κατεύθυνση από Λιανοκλάδι προς τη Λάρισα ακινητοποιήθηκε στην άκρη ενός μικρού τούνελ όταν έπεσε πάνω σε ένα μοσχάρι το οποίο βρίσκονταν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ΟΣΕ, ο μηχανοδηγός το είδε σε πολύ μικρή απόσταση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σταματήσει το τρένο που έπεσε πάνω στο ζώο. Η αμαξοστοιχία ήταν αδύνατο να ξεκινήσει στη συνέχεια αφού το νεκρό ζώο είχε δημιουργήσει προβλήματα τα οποία ακινητοποίησαν το τρένο.
Συνεργείο του ΟΣΕ έσπευσε στην περιοχή για να εκτιμήσει τις ζημιές, αλλά εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα αποκατασταθεί γρήγορα η συγκοινωνία. Οι επιβάτες αναμενόταν να μεταφερθούν με λεωφορεία στον προορισμό τους, αν οι τεχνικοί έκριναν ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν ήταν δυνατόν να αποκατασταθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες