Συνελήφθη αδίστακτος κακοποιός για απαγωγή και δολοφονία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Συνελήφθη αδίστακτος κακοποιός για απαγωγή και δολοφονία


Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας έπεσε ο 35χρονος αλλοδαπός, που την προηγούμενη εβδομάδα δολοφόνησε υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης στην Θεσσαλονίκη, ενώ προσπαθούσε να τον ληστέψει. Ο ίδιος είχε απαγάγει τον περασμένο Οκτώβριο τον πρώην εργοδότη του Γιώργο Αϊβαζόγλου (φωτό), ο οποίος μιλώντας στον ALPHA, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές συνθήκες της ομηρίας του.
Ο επιχειρηματίας έζησε τέσσερα εφιαλτικά μερόνυχτα όμηρος στα χέρια σκληρών απαγωγέων.
Όπως είπε, οι απαγωγείς του φορούσαν ένα γιλέκο με δυναμίτιδα, όσο τον κρατούσαν. Ο 60χρονος επιχειρηματίας έπεσε θύμα απαγωγής, έξω από την εταιρεία του στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο. Οι απαγωγείς του είχαν στήσει ένοπλη ενέδρα στο σκοτάδι και όπως είπε, ήταν δύο οπλοφόροι, του φόρεσαν κουκούλα και τον έδεσαν πισθάγκωνα. Επί ώρες οι απαγωγείς είχαν δέσει σφιχτά ένα κομμάτι ύφασμα στα μάτια του επιχειρηματία. Όταν τον έφτασαν στο κρησφύγετο, τον έβαλαν στο δωμάτιο και τον έλυσαν. Όπως είπε, κατά την ομηρία του κατάλαβε ότι βρισκόταν σε πόλη, καθώς μία από τις 4 ημέρες άκουσε να πραγματοποιείται μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Τέσσερα 24ωρα προσπαθούσε να πείσει τους απαγωγείς του να τον απελευθερώσουν. Εκείνοι απαιτούσαν για την απελευθέρωσή του 400.000 ευρώ. Την 28η Οκτωβρίου ο Γιώργος Αϊβάζογλου είπε το δικό του «όχι» και αρνήθηκε στους απαγωγείς να στείλει νέο ηχογραφημένο μήνυμα στους συγγενείς του για τα λύτρα. Διατηρώντας την ψυχραιμία του, κατάφερε να καταγράψει στοιχεία, που μετά την απελευθέρωσή του οδήγησαν στη σύλληψη των δραστών και ένα απ’ αυτά ήταν, ότι πρόσεξε την ονομασία του εστιατορίου απ’ όπου πήγαινε το φαγητό delivery. Σύντομα η Αστυνομία εντόπισε το διαμέρισμα-κρησφύγετο στην περιοχή των Συκεών, που αναγνώρισε ο απαχθής. «Εγκέφαλος» της απαγωγής σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ένας Αλβανός πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη. Ο 35χρονος κατηγορείται και για τη δολοφονία ενός υπαλλήλου βενζινάδικου στη Θεσσαλονίκη για τον ληστέψει. Ο κ. Αϊβαζόγλου λέει σήμερα και έχοντας μάθει για την αιματηρή ληστεία, ότι αισθάνεται πολύ τυχερός, που είναι ζωντανός, ενώ όταν πληροφορήθηκε για την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου, είπε ότι του ήρθαν στο μυαλό οι σκηνές που έζησε ο ίδιος όντας όμηρος. Συμβουλεύει δε τον εφοπλιστή να συνεργαστεί πλήρως με την Αστυνομία. Τώρα, όλα μοιάζουν για τον κ. Αϊβάζογλου ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης που επιθυμεί να ξεχάσει. Η ζωή συνεχίζεται –λέει- και υπάρχουν πολλά ακόμη όμορφα και ενδιαφέροντα να ζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες