Υπό αξιολόγηση οι προσφορές για την Ολυμπιακή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Υπό αξιολόγηση οι προσφορές για την Ολυμπιακή

Κατώτερη των προσδοκιών της κυβέρνησης είναι, όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή των υποψηφίων μνηστήρων της Ολυμπιακής που κατέθεσαν τελικά δεσμευτικές προσφορές.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο μόνο για δύο ενδιαφερόμενους για το πτητικό κομμάτι, έναντι επτά που είχαν καταθέσει μη δεσμευτική προσφορά, έναν για την τεχνική βάση έναντι τριών που είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη φάση και τέσσερις για την επίγεια εξυπηρέτηση, έναντι επτά στην προηγούμενη φάση.

Οι φάκελοι με τις προσφορές βρίσκονται τώρα στα χέρια των χρηματοπιστωτικών συμβούλων και τα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν υποψήφιοι επενδυτές που ζήτησαν παράταση της διαδικασίας, αλλά δεν τους δόθηκε.

Επίσημα, η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, ωστόσο κυβερνητικοί κύκλοι θεωρούν θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για όλους τους διαγωνισμούς. Δεν φαίνεται να λείπει, πάντως ο προβληματισμός, τόσο για το γεγονός ότι απουσιάζουν μεγάλα ονόματα -όπως "Qatar Airways" και "Etihad"- αλλά και για ότι το τίμημα που προσφέρουν οι "μνηστήρες" της Ολυμπιακής φαίνεται να είναι κατά πολύ κατώτερο των προσδοκιών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, τώρα θα γίνει προσπάθεια ν' ανέβει το τίμημα των προσφορών, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και συνεργασίες της τελευταίας στιγμής από πλευράς επενδυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες