Ξενοδοχεία αναζητούν δοκιμαστή κρεβατιών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ξενοδοχεία αναζητούν δοκιμαστή κρεβατιών



   
Οι λάτρεις του ύπνου και της πολυτέλειας φαίνεται να βρίσκουν – κυριολεκτικά – τη δουλειά των ονείρων τους. Εταιρεία που προμηθεύει κρεβάτια και λευκά είδη σε ξενοδοχεία πολυτελείας, αναζητάει έναν δοκιμαστή κρεβατιών που θα διανυκτερεύσει σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της... 

 
 
Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτός που θα κερδίσει τη θέση θα έχει ως μοναδική «αποστολή» να αναφέρει τους τρόπους με τους οποίους πιστεύει ότι ο ύπνος του θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερος.

Θα πρέπει επίσης να μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με το πόσο άνετα και χαλαρωτικά ήταν τα κρεβάτια και το ποια ήταν η ποιότητα ύπνου μέσα στα ξενοδοχεία.

Για αυτές του τις υπηρεσίες θα ανταμειφθεί με 200 δολάρια ανά διανυκτέρευση, καθώς και όλα τα ταξιδιωτικά του έξοδα. Παράλληλα, όπως αναφέρει η αγγελία της Tielle Love Luxury, θα έχει την ευκαιρία να φέρει μαζί του όποιον θέλει.

Ωστόσο, η διαμονή σε αυτά τα ξενοδοχεία αποτελεί από μόνη της ένα πολύ σημαντικό κίνητρο. Η πρώτη διανυκτέρευση θα γίνει στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου. Η λίστα των ξενοδοχείων περιλαμβάνει επίσης το Artist Residence στο Μπράιτον και το Grantley Hall στο βόρειο Γιορκσάιρ.

«Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να πληρωθείτε για να περάσετε χρόνο σε μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο. Αναμένουμε ότι η Tielle Love Luxury θα “πλημμυρίσει” με αιτήσεις και ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον τυχερό νέο υπάλληλο στην πρώτη του ημέρα, εδώ στο Savoy», δήλωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Αλισον Βέρνον.

«Καθώς αρχίσαμε να σκεφτόμαστε για το άνοιγμα των ξενοδοχείων μετά το lockdown, εντοπίσαμε μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την τεχνογνωσία στην ομάδα μας», ανέφερε η Κάθριν Μόρις, διευθύνων σύμβουλος της Tielle Love Luxury.

«Ενώ οι συνάδελφοί μου είναι οι καλύτεροι στη βιομηχανία όσον αφορά στα σεντόνια, την ποιότητα και την πολυτέλεια, συνειδητοποιήσαμε ότι για να διατηρήσουμε τη θέση μας, πρέπει να καταλάβουμε πραγματικά τι βιώνουν οι πελάτες μας σε τακτική βάση και αυτό σημαίνει να μπαίνεις στα παπούτσια τους, ή, πιο κυριολεκτικά, να κοιμάσαι στα κρεβάτια τους!», πρόσθεσε.

Η εταιρεία αναζητά κάποιον με «εξαιρετική παρατηρητικότητα σε λεπτομέρειες, που δεν φοβάται να πει όσα έχει στο μυαλό του και είναι εξοιειωμένος με ένα υπέροχο δωμάτιο ξενοδοχείου».

«Η Tielle Love Luxury συνεργάζεται με ξενοδοχεία πέντε αστέρων για πάνω από 30 χρόνια, αλλά σήμερα, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει κάποιος ταξιδιωτικά διαλείμματα ή επαγγελματικά ταξίδια, οπότε όταν οι άνθρωποι το κάνουν, πρέπει να μην είναι τίποτα λιγότερο από τέλειο», τόνισε η Κάθριν.

«Η αποστολή της εταιρείας μας ήταν πάντα να προσφέρουμε τον καλύτερο βραδινό ύπνο στους επισκέπτες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Η χρησιμοποίηση ενός υπεύθυνου δοκιμαστή κρεβατιών θα σημαίνει ότι θα έχουμε κάποιον στην ομάδα μας που φροντίζει να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληξε.

Για να έχει κάποιος την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτή τη θέση, θα πρέπει να συμπληρώσει μια αίτηση και ο νικητής θα επιλεγεί μέσω κλήρωσης.

Οι διαμονές θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 2021, με τις ημέρες να καθορίζονται από κοινού από τα ξενοδοχεία και τον τυχερό υπάλληλο.

Σε αντάλλαγμα, ο νικητής θα πρέπει να γράψει κριτική για τη διαμονή και να παρέχει φωτογραφίες και περιεχόμενο για αναρτήσεις από την ιστοσελίδα της εταιρείας

travelestate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες