------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


5 Νοε 2020

Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ροχαλητό

0 comments
   
Γνωρίζατε πως το ροχαλητό εκτός από μία δυσάρεστη κατάσταση για εκείνον που κοιμάται δίπλα μας, αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία αρκετών προβλημάτων υγείας;

Το... 

 
 
ροχαλητό μπορεί να επιφέρει υψηλά επίπεδα χοληστερίνης, αυξημένη πίεση αλλά αυξάνει τις πιθανότητες ακόμα και για εγκεφαλικό επεισόδιο. Άρα, συμπεραίνουμε ότι το ροχαλητό δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζουμε!

Πώς μπορεί όμως κάποιος να αντιμετωπίσει το ροχαλητό. Παρακάτω αναφέρομαι σε κάποιους τρόπους που ίσως βοηθήσουν κάποιον.

• Ύπνος στο πλάι: Έχει διαπιστωθεί ότι αυτός που κοιμάται ανάσκελα έχει περισσότερες πιθανότητες να ροχαλίζει! Ξεκίνα , λοιπόν, να κοιμάσαι από το πλάι!

• Απέφευγε τα πικάντικα φαγητά: Έχει αποδειχθεί ότι , πράγματι, αυξάνουν τις πιθανότητες να ροχαλίζει κάποιος κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

• Επισκέψου ένα εργαστήριο ύπνου διότι είναι το μόνο που θα σε κατατοπίσει πραγματικά για τις αιτίες του ροχαλητού.

• Φρόντιζε να κοιμάσαι πάντα σε καθαρό χώρο. Να αλλάζεις τακτικά σκεπάσματα και να τα αερίζεις καθημερινά. Η σκόνη και τα άλλα σωματίδια ερεθίζουν τη μύτη η οποία εκκρίνει περισσότερη βλέννα με αποτέλεσμα- μάντεψε!- να οδηγείσαι στο ροχαλητό.

Το ροχαλητό είναι μία διαταραχή η οποία μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί ο άνθρωπος να ανακαλύψει τα αίτια και να τα αντιμετωπίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε