Ρεπορτάζ-Μεγάλες αλλαγές στο νοσοκομείο της Βέροιας σκηνές έξω από το νοσοκομείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ρεπορτάζ-Μεγάλες αλλαγές στο νοσοκομείο της Βέροιας σκηνές έξω από το νοσοκομείο


Στο Νοσοκομείο μας μπορεί γιατροί και νοσηλευτές να δίνουν μάχη με τον covid μέσα στις κλινικές, αλλά δεν αδιαφορούν και για όσους περιμένουν απ'έξω.
Ο χειμώνας δεν αστειεύεται.


Το κρύο ,οι βροχές και τα χιόνια έρχονται.Το πρωτόκολλο εισόδου και εξέτασης είναι αυστηρό για την αποφυγή διασποράς.Αυτό προκαλεί καθυστερήσεις που μπορεί να ναι από μισή ως και 2 ώρες όταν "πέφτουν" πολλά και δύσκολα περιστατικά όχι κατ'ανάγκη covid.


Η διοίκηση δεν έκανε τα στραβά μάτια. Εγκαταστάθηκε νέο στέγαστρο στα έκτακτα
και τοποθετήσε σε όλους τους εξωτερικούς χώρους φωτισμό και ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα. Στόχος να γίνει όσο το δυνατό πιο ασφαλή και στοιχειωδώς ανθρώπινη
η αναμονή ασθενών και συνοδών ως την ώρα της εξέτασης.
Για επιπλέον μέριμνα ζητήθηκε και η συνδρομή του Στρατού και της 1ης Μεραρχίας για τη διάθεση ενισχυμένων σκηνών στις οποίες τοποθετήθηκαν καθίσματα,φωτισμός και θερμαντικά σώματα.Πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία Νοσοκομείου και Στρατού.Μακάρι να τα καταφέρουμε και να ναι όλα σύντομα μια ανάμνηση.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πρωτοβουλία που αξιζει επαίνων.Καλη δύναμη στις δύσκολες ημέρες που έρχονται Λαζαρος Τοπαλτζικης Βέροια

Post Bottom Ad

Σελίδες