Άγριος καβγάς - Πιάστηκαν στα χέρια δικηγόρος και τροχονόμος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Άγριος καβγάς - Πιάστηκαν στα χέρια δικηγόρος και τροχονόμος


   

  Ήταν γύρω στις 10:15 το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας μεγάλος καβγάς ξεκίνησε μεταξύ ενός δικηγόρου και ενός τροχονόμου, στο ύψος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στο Χίλτον, την ώρα μάλιστα που όλη η περιοχή είχε αποκλειστεί λόγω της επίσκεψης του Αιγύπτιου προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Ήταν...  

 
 
ακριβώς η ώρα που ο τροχονόμος μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του περιφρουρούσε την περιοχή, η οποία ήταν αποκλεισμένη και απαγορευόταν η διέλευση σε όλους τους πολίτες. Ωστόσο ένας δικηγόρος φουριόζος και εμφανώς εκνευρισμένος δεν υπολόγισε τα αστυνομικά μέτρα και διέσχισε τον δρόμο σκίζοντας την κορδέλα με το αυτοκίνητό του.

«Κατέβασε την κορδέλα, ρε μ@@@@@, να πάω σπίτι μου» απαίτησε ο δικηγόρος, με τον τροχονόμο να του απαντά ότι απαγορεύεται να περάσει από την περιοχή.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος, παρακούοντας την εντολή, συνέχισε με το αυτοκίνητό του σταματώντας λίγα μέτρα πιο κάτω.

Τότε ο τροχονόμος τού ζήτησε τα στοιχεία του, με τον δικηγόρο να απαντά: «Τώρα, αφού σου έδωσα τα στοιχεία μου, θα μου δώσεις κι εσύ τα δικά σου στοιχεία, ρε μ@@@@@».

Ο τροχονόμος τότε πήγε στη μηχανή του για να διαβιβάσει στον ασύρματο το περιστατικό και να ζητήσει ενισχύσεις για τον απείθαρχο πολίτη, ενώ ο δικηγόρος έξαλλος τον έπιασε από τη ζώνη τραβώντας τον από τη θήκη στην οποία μέσα είχε το όπλο του.

Ο τροχονόμος αμέσως προσπάθησε να τον συλλάβει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι δύο άνδρες κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια. Έπεσαν στο έδαφος παλεύοντας για λίγα λεπτά, μέχρι που κατέφθασαν 3-4 αστυνομικοί και τους χώρισαν.

Στο μεταξύ, τυχαία περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό της και η Λιάνα Κανέλλη, η οποία έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά της.

Έπειτα από την επέμβαση των αστυνομικών, ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο Τμήμα και οι δύο άνδρες κατέθεσαν ο ένας μήνυση εναντίον του άλλου.

Μετά την ανταλλαγή μηνύσεων ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος.



Στη φωτογραφία από τον καβγά που εξασφάλισε το zougla.gr διακρίνεται η Λιάνα Κανέλλη να συνομιλεί με τον δικηγόρο, προσπαθώντας να μεσολαβήσει ώστε να δοθεί ένα τέλος στο επεισόδιο. 
 
Zougla Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες