Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές μαζί και η Ημαθία - Σύμφωνα με στοιχεία των τελευταίων 14 ημερών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές μαζί και η Ημαθία - Σύμφωνα με στοιχεία των τελευταίων 14 ημερών


Το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα μας παραμένει υψηλό, προειδοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Παρασκευής για τις εξελίξεις με την πανδημία, σημειώνοντας πως ορισμένες περιοχές είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες.

Τέτοιες περιοχές και με τη σειρά του επιδημιολογικού φορτίου των 14 τελευταίων ημερών είναι οι εξής 18 σε σύνολο 74:


Πέλλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Λάρισα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Μαγνησία, Ξάνθη, Καρδίτσα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Τρίκαλα.


Αυτές οι περιοχές παραμένουν με τα περισσότερα κρούσματα ανεξάρτητα από την πορεία της καμπύλης επιδείνωσης της νόσου στην περιοχή, εξήγησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.


Στη συνέχεια, χτύπησε "καμπανάκι" για τρεις περιοχές, όπου παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως η πιστή τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη για τα επόμενα 24ωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες