Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου, «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ». - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου, «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ».



Στο γραφείο του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών & Περιουσίας κ. Αλέκου Τσαχουρίδη και του εκπροσώπου της εταιρείας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΤΕ ΠΙΛΑΓΑΣ κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, υπογράφηκε η σύμβαση του έργου, «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ».
Το έργο είναι προϋπολογισμού εκατό χιλ. #100.000#ευρώ και αφορά τη διαμόρφωση και τη δημιουργία γηπέδων, στο 1ο Λύκειο Βεροίας, και στο  9ο Δημοτικό σχολείο Δ. Βέροιας. 
Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος δήλωσε ότι: «με συνέπεια και μεθοδικότητα, και παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, στο μαθητικό και εκπαιδευτικό κόσμο του Δήμου μας. 
Ενώ ο Αντιδήμαρχος σημείωσε ότι: «το έργο θα εκτελεστεί με άρτιο τρόπο, στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΓΓΑ και τους κανονισμούς ασφαλείας». 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες