Υπερ του κινηματογράφου "ΣΤΑΡ" Ο Παυλίδης κατακρίνει τον Δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Υπερ του κινηματογράφου "ΣΤΑΡ" Ο Παυλίδης κατακρίνει τον Δήμο Βέροιας



Με μια ακατανόητη απόφαση, η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου μας, προχώρησε στην προβολή ταινιών με εισιτήριο (!), σε υπαίθριο χώρο.

Αποδείχθηκε -για ακόμη μια φορά- ότι πρόκειται για μια προβληματική επιλογή. Στην πόλη μας λειτουργεί εδώ και χρόνια κινηματογράφος, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει, ιδιαίτερα σήμερα που η κρίση κορωνοϊού έπληξε καίρια αυτού του είδους τις επιχειρήσεις.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε για όσους το λησμονούν, ότι υπηρετούμε τον τόπο μας για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Και συμπορευόμαστε με τους δημότες της. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, δεν είμαστε αντίπαλοι. Στο ίδιο περιβάλλον ζούμε. Για την ίδια πόλη εργαζόμαστε. Σε καμία περίπτωση λόγοι προσωπικής προβολής και άγχος επανεκλογής δεν μπορεί να αποτελούν τον λόγο τέτοιων επιλογών. Ο Δήμος θα πρέπει να είναι δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις που υποφέρουν από την οικονομική δυσπραγία και όχι να γίνεται με δημόσιο χρήμα ευκαιριακός ανταγωνιστής.

Η κατάσταση της χώρας είναι σοβαρή, του τόπου μας χειρότερη, επιχειρήσεις κλείνουν, όσες κρατιούνται ανοιχτές κουβαλούν έναν σταυρό μαρτυρίου, αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, τουλάχιστον μην κάνετε άλλο κακό. Μην επιβαρύνετε την θέση τους.

Το ότι δεν ρωτήθηκε καθόλου ο κινηματογράφος για να δώσει προσφορά κι απευθείας αναθέσατε σε εκτός πόλης άτομα υπηρεσίες, σε τέτοιες εποχές, είναι από αρνητικό έως τραγικό.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν με λιγότερα από τα μισά χρήματα διότι ο τοπικός κινηματογράφος θα μπορούσε να σας διαθέσει έως 2000 εισιτήρια για να τα δώσετε με την σειρά σας στους οικονομικά αναξιοπαθούντες δημότες μας.

Και δεν θα χρειαζόταν ο ευτελισμός να απευθύνεστε σε χορηγούς-ιδιώτες για ενίσχυση 12,5 ευρώ....

Θα παρακαλούσαμε τέλος να μην σφετερίζεστε γεγονότα άλλων πόλεων και να τα παρουσιάζεται ως ιδέες σας.

Οι δημότες αυτής της πόλης έχουν αντιληφτεί τι συμβαίνει.

Παύλος Παυλίδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

"Συνδημότες"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες