Τρεις αναπάντεχες χρήσεις για το οδοντικό νήμα - Τι μπορείτε να κάνετε εκτός από το να καθαρίσετε τα δόντια σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Τρεις αναπάντεχες χρήσεις για το οδοντικό νήμα - Τι μπορείτε να κάνετε εκτός από το να καθαρίσετε τα δόντια σας

 



 Κατασκευασμένο από τέτοιο υλικό (νάυλον ή τεφλόν) ώστε να είναι εξαιρετικά δυνατό, το οδοντικό νήμα μπορεί να σας φανεί άκρως χρηστικό σε διάφορες περιπτώσεις ανάγκης.

Μην... 


 

διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε, λοιπόν, και σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας, πέρα από τον καθαρισμό των δοντιών σας.


Ράψιμο

Αν έχετε ξεμείνει από κλωστές και θέλετε να ράψετε επειγόντως ένα κουμπί ή να στερεώσετε προσωρινά τον ιμάντα της τσάντας σας, τότε το οδοντικό νήμα θα σας δώσει τη λύση. Αρκετά ανθεκτικό, αποτελεί το τέλειο υποκατάστατο της κλωστής για τέτοιες περιπτώσεις.


Κόψιμο φαγητού

Αν βρίσκεστε στο γραφείο και κάνετε έκπληξη σε κάποιον συνάδελφο που έχει γενέθλια, το οδοντικό νήμα θα λύσει το πρόβλημα του μαχαιριού, στην περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει. Κόβει τέλει τα κέικ και τις τούρτες, δημιουργώντας ομοιόμορφες φέτες. Απλώς, στην προκειμένη περίπτωση, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε άοσμο οδοντικό νήμα, εκτός κι αν η μέντα συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σας γεύσεις.


Λάστιχο μαλλιών

Όσοι έχουν μακριά μαλλιά σίγουρα θα εκτιμήσουν την συγκεκριμένη εναλλακτική λύση ανάγκης. Αν θέλετε, λοιπόν, να πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά και έχετε μόνο οδοντικό νήμα μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε. Έτσι ανθεκτικό όπως είναι η κοτσίδα σας θα διατηρηθεί για όσες ώρες την έχετε ανάγκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες