Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ημαθία για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ημαθία για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

 
Σε αγροτική περιοχή και στην αυλή της οικίας τους καλλιεργούσαν συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης


 
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.
 
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, χθες (9 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, εντοπίσθηκαν να καλλιεργούν 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 398 γραμμαρίων και 3 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν στην αυλή της οικίας. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 345 ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
 
Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
    
 
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες