Συνελήφθη καρδιοχειρουργός που ζητούσε «φακελάκια» - Είναι διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Συνελήφθη καρδιοχειρουργός που ζητούσε «φακελάκια» - Είναι διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου

 


  
Στη σύλληψη ενός καρδιοχειρουργού στην Αθήνα, ο οποίος είναι διευθυντής σε δημόσιο νοσοκομείο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.


Η...   

 
Ελληνική Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 64χρονο ιατρό, κατηγορώντας τον για παράνομο χρηματισμό. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο καρδιοχειρουργός φέρεται να έχει πάρει από πέντε περιπτώσεις ασθενών «φακελάκια», συνολικού ύψους 1.600 ευρώ.

Ύστερα από καταγγελίες ασθενών, οι άνδρες της υπηρεσίας βρήκαν τα ίχνη του και τον συνέλαβαν, με τη βοήθεια ενός ασθενή με πρόβλημα στην καρδιά, ο οποίος αδυνατούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούσε ο γιατρός. Τότε προχώρησε σε καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Όταν έδωσε τα προσημειωμένα χρήματα, ο 64χρονος συνελήφθη. Στο γραφείο του, ύστερα από έρευνα, βρέθηκαν συνολικά 50.000 ευρώ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ, στην οποία αναφέρει: «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού δημοσίου νοσοκομείου της Αττικής, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο γιατρός, το διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε ταυτοποιημένες περιπτώσεις, έλαβε από ή για ασθενείς συνολικά 1.600 ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες