Αυτός είναι ο λόγος γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε έναν ανεμιστήρα στο υπνοδωμάτιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτός είναι ο λόγος γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε έναν ανεμιστήρα στο υπνοδωμάτιο



   

  Πολλοί άνθρωποι έχουν έναν ανεμιστήρα στο δωμάτιο τους όταν έχει ζέστη

Η ιδανική θερμοκρασία για να κοιμηθείτε είναι ανάμεσα σε 16 και 18 βαθμούς Κελσίου. Όταν...  

 
 
 
η εξωτερική θερμοκρασία δεν πέφτει από τους 20 βαθμούς, είναι πολύ δύσκολο να δροσίσετε το σπίτι σας. Έτσι, για να έχουν λίγο δροσερό αέρα στο υπνοδωμάτιο τους, μερικοί άνθρωποι βάζουν έναν ανεμιστήρα. Αλλά αυτό είναι ότι ακριβώς πρέπει να αποφύγετε…

Ένας ειδικός σε θέματα ύπνου εξηγεί γιατί ένας ανεμιστήρας δεν είναι λύση. 

Δροσιά

Δεν αντέχουν όλοι τον συνεχόμενο θόρυβο από έναν ανεμιστήρα, αλλά οι περισσότεροι το έχουν συνηθίσει τόσο ώστε να τον έχουν στο δωμάτιο τους όταν πάνε για ύπνο. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι βάζουν έναν ανεμιστήρα μέσα στο δωμάτιο τους. Λίγος δροσερός αέρας μπορεί να τους βοηθήσει να κοιμηθούν ευκολότερα. Παρόλα αυτά, ένας ειδικός σε θέματα ύπνου λέει ότι δεν είναι η καλύτερη λύση. 
 
Ανεμιστήρας

Σε μερικούς αρέσει η ζέστη ενώ άλλοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά όταν έχει πολύ ζέστη. Προσπαθούμε να δροσιστούμε με κάθε δυνατό τρόπο αλλά μόλις το σπίτι ζεσταθεί είναι δύσκολο να το δροσίσετε. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα κλιματιστικό αλλά είναι αρκετά ακριβά. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί καταλήγουν σε έναν ανεμιστήρα έτσι ώστε να έχουν ένα μικρό αεράκι όταν πάνε για ύπνο. Αλλά ένας ειδικός σε θέματα ύπνο αμφιβάλλει αν είναι καλή ιδέα. 

Λευκός θόρυβος

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κοιμηθούν με τον ανεμιστήρα ανοιχτό. Όχι μόνο για να ανακουφιστούν από την ζέστη στο δωμάτιο τους αλλά και επειδή τους αρέσει να κοιμούνται ακούγοντας τον λευκό θόρυβο. Ο συνεχόμενος θόρυβος μπορεί να διασφαλίσει έναν καλό νυχτερινό ύπνο, επειδή δεν θα ξυπνάτε από ξαφνικούς θορύβους όπως το καζανάκι ή εξωτερικούς θορύβους. Επιπλέον, ο συνεχόμενος λευκός θόρυβος έχει ηρεμιστική δράση, διασφαλίζοντας ότι θα κοιμηθείτε βαθιά και γρήγορα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από εμβοή, την ιατρική ονομασία για το βουητό στα αυτιά, μπορεί να επωφεληθούν πολύ από τον λευκό θόρυβο.

Αν και ένας ανεμιστήρας έχει μερικά οφέλη ο ύπνος με έναν ανεμιστήρα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Διαβάστε γιατί στην επόμενη σελίδα. 

tipsandtricks.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες