Αυξάνονται οι καταλήψεις στα σχολεία.. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αυξάνονται οι καταλήψεις στα σχολεία..

 


Με καταλήψεις σε δεκάδες σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας ξεκίνησε η δεύτερη σχολική εβδομάδα.

Σχολικές μονάδες σε Κρήτη, Αχαϊα, Μαγνησία,Βέροια, Καβάλα και...
άλλες περιοχές έχουν βάλει λουκέτο καθώς οι μαθητές διαμαρτύρονται για τη χρήση μάσκας.

Υπό κατάληψη βρίσκονται 14 σχολεία στο νομό Ηρακλείου, με τους διευθυντές να καταβάλλουν αδιάκοπες προσπάθειες να πείσουν τους μαθητές για να επιστρέψουν στις τάξεις και τα μαθήματά τους.

Υπό κατάληψη είναι, το πρωί της Δευτέρας, τα εξής σχολεία σύμφωνα με το cretalive.gr: Γυμνάσιο και Λύκειο Καστελλίου, Γυμνάσιο Θραψανού, Γυμνάσιο και Λύκειο Γουβών, 5 ΕΠΑΛ,ΓΕΛ Αλικαρνασσού, 2ο, 4ο, 13ο, 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, ΓΕΛ Αγίων Δέκα, 8ο Λύκειο Ηρακλείου, 20ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε Βόλο και Νέα Ιωνία έχουν αποκλείσει τα σχολεία τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρεωτική χρήση της προστατευτικής μάσκας. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, oκτώ σχολεία ήδη βρίσκονταν υπό κατάληψη από την περασμένη Παρασκευή ενώ σήμερα ο αριθμός έφτασε τα 26.

Απέχουν από τα μαθήματά τους οι μαθητές δύο σχολείων στο Αγρίνιο και άλλων δύο στην Καβάλα ενώ στην Ηλεία σήμερα το πρωί ξεκίνησαν κατάληψη εννέα σχολεία στου νομού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr τελούν υπό κατάληψη αυτή  στην Ηλεία, κατάληψη πραγματοποιούν οι μαθητές στο 1ο ΓΕΛ Πύργου, στο 10ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Πύργου, το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο Αρχ. Ολυμπίας και το ΓΕΛ Βάρδας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες