Στο Καστελόριζο ο Δικηγορικός Σύλλογος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Καστελόριζο ο Δικηγορικός Σύλλογος


Από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Στο Καστελόριζο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει στο ακριτικό νησί η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα: «Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Νομικά ζητήματα και προκλήσεις». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν Ευρωπαίοι Δικηγόροι και Διεθνολόγοι.

Οι Δικηγόροι της χώρας, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, πρωτοστατούμε για άλλη μία φορά τόσο στον αγώνα για την επίλυση των κοινωνικών ζητημάτων των πολιτών όσο και των εθνικών μας θεμάτων.

Καλούμε και πάλι, όπως κάναμε πριν από λίγες μέρες τοποθετούμενοι στο θέμα του άδικου χαμού της Συναδέλφου μας Ebru Timtik, που πέθανε, στην Τουρκία, έπειτα από 238 μέρες απεργίας πείνας, όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες που δρουν και λειτουργούν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και που κατά δήλωση τους ενδιαφέρονται για την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών ελευθεριών και την τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων, να μην μείνουν στα λόγια, να δουν την πραγματικότητα και να αναλάβουν κάθε πρωτοβουλία που χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες