------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


15 Σεπ 2020

Υπερψηφίστηκαν οι διατάξεις για δώρο Χριστουγέννων, υπερωρίες...

0 comments

Οι ρυθμίσεις υπερψηφίστηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου που...
 
περιείχε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Από τους 282 βουλευτές που ψήφισαν, οι 158 ψήφισαν υπέρ επί της αρχής του νομοσχεδίου και 124 κατά.

Την ίδια στάση κράτησαν οι βουλευτές και στην ψηφοφορία για τα άρθρα 10 (ρύθμιση για απλήρωτες υπερωρίες) και 17 (δώρο Χριστουγέννων), ενώ για το άρθρο 18, ψήφισαν 158 υπέρ, 114 κατά και 10 παρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ΠΝΠ περιλαμβάνουν (α) μέτρα για τις έκτακτες ανάγκες του ΕΣΥ λόγω κορονοϊού, τη στήριξη της αγοράς εργασίας και τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και (β) μέτρα για την ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών, την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας των σχολικών μονάδων, τη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας και την ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προς αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και μέτρα για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Εύβοιας που επλήγησαν κατά τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020.

Μαζί με τις δύο ΠΝΠ είχαν κατατεθεί και τροπολογίες που αφορούσαν μεταξύ άλλων στον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων, το νέο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολής και τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε