Κώστας Καλαϊτζίδης :Προσφέραμε στα "πρωτάκια" των Πολυτέκνων της Ημαθίας, σχολικές τσάντες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Κώστας Καλαϊτζίδης :Προσφέραμε στα "πρωτάκια" των Πολυτέκνων της Ημαθίας, σχολικές τσάντες


Προσφέραμε στα "πρωτάκια" των Πολυτέκνων της Ημαθίας, σχολικές τσάντες που παραλάβαμε μέσω του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικωστα, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Τζιτζικώστας πρόσφερε 1500 σχολικές τσάντες για παιδιά πολυτέκνων της Α΄Δημοτικού).


Είχα την τιμή να κάνω τη διανομή στη Βέροια και μαζί μου ήταν ο καλός συνάδελφος περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος των Πολυτέκνων Ημαθίας, ο Στέργιος Μουρτζίλας. Μου δόθηκε επίσης η ευκαιρία να έχω μια σύντομη συνάντηση με πολύτεκνους γονείς, να ακούσω για μια ακόμη φορά τα θέματα που τους απασχολούν και να συνεργαστώ μαζί τους όπως κάνουμε συχνά όλα αυτά τα χρόνια. Η δέσμευσή μας παραμένει: Στεκόμαστε σταθερά αρωγοί στο δύσκολο έργο τους. Προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης, η Π.Ε. Ημαθίας αλλά και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η Περιφέρεια, στεκόμαστε στο πλευρό της πολύτεκνης οικογένειας με πράξεις και όχι με λόγια. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αιτήματα και πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, που θα διευκολύνουν το δύσκολο τους έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες