Ειδικός φρουρός φέρεται να απέσπασε 40.000 ευρώ από επιχειρηματία - ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδικός φρουρός φέρεται να απέσπασε 40.000 ευρώ από επιχειρηματία - ΒΙΝΤΕΟ


  
        Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τον 222χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία επιχειρηματία, φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι του στα νότια προάστια και να του άρπαξε 40.000 ευρώ.

Οι...  

αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες της περίεργης αυτής υπόθεσης, μέχρι χθες το βράδυ «χτένιζαν» την περιοχή της Αργυρούπολης, ώστε να εντοπίσουν το δεύτερο όπλο που είχε ο συνεργός του ειδικού φρουρού, καθώς επίσης κι ένα πτυσσόμενο γκλομπ που χρησιμοποίησαν στη ληστεία του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος ειδικός φρουρός και ο 37χρονος συνεργός του επιχείρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου να μπουν στο σπίτι του επιχειρηματία, όμως τελευταία στιγμή κάτι πήγε στραβά κι έτσι επανέλαβαν την… προσπάθεια το πρωί της Δευτέρας.

Οι δράστες πήγαν στο σπίτι εμπόρου αυτοκινήτων των νοτίων προαστίων με το πρόσχημα του αστυνομικού ελέγχου και, αφού του πέρασαν χειροπέδες, στη συνέχεια του παρουσίασαν ναρκωτικά και του ζήτησαν εκβιαστικά χρήματα για να μην του «φορτώσουν» τις απαγορευμένες ουσίες.

Ο επιχειρηματίας τους έδωσε 40.000 ευρώ και, όταν το δίδυμο των εκβιαστών επιχείρησε να φύγει, βγήκε έξω από το σπίτι φωνάζοντας βοήθεια με αποτέλεσμα γείτονες να καλέσουν την Αστυνομία.

Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν και, όταν ένας γείτονας του εμπόρου αυτοκινήτων επιχείρησε να τους σταματήσει, ο αστυνομικός σήκωσε το υπηρεσιακό του όπλο και τον απείλησε.

Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που μετέβησαν στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους περάσουν χειροπέδες, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι συνελήφθη και ο επιχειρηματίας καθώς φέρεται να είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός δεν είχε συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο στο σώμα, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε δύο σοβαρές υποθέσεις, τη χθεσινή ληστεία της Αργυρούπολης σε βάρος του εμπόρου αυτοκινήτων και στις 6 Απριλίου, σε μια περίεργη κατόπτευση έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, όπου συνελήφθη από συναδέλφους του να περιφέρεται άσκοπα, έχοντας μάλιστα στη μηχανή του φάρους που είχαν κλαπεί από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Τότε μάλιστα οι εξηγήσεις που είχε δώσει δεν έπεισαν τους ανωτέρους του και στις 2 Μαΐου αποσπάστηκε στις πεζές περιπολίες.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως πήγε να συλλάβει έναν έμπορο ναρκωτικών ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας. Ωστόσο ο συνεργός του φέρεται να υποστήριξε πως ο νεαρός γνώριζε ότι ο επιχειρηματίας είχε χρήματα στο σπίτι του και του είπε να πάνε να μπουκάρουν για να τα αρπάξουν, εκβιάζοντάς τον.

Έρευνες διενεργούνται στο σπίτι του 22χρονου όσο και του συνεργού του προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που αποκαλύπτουν και τεκμηριώνουν και άλλες σκοτεινές πτυχές της ζωής του.

Σήμερα, οι δύο δράστες οδηγούνται στον εισαγγελέα.   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες