Τουρκικά ΜΜΕ: Η Άγκυρα μεταφέρει 40 τανκς από την Συρία στον Έβρο... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Άγκυρα μεταφέρει 40 τανκς από την Συρία στον Έβρο...


Εικόνες- Βίντεο... 

 Τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι μεταφέρονται... 40 τανκς από την Συρία στα σύνορα με τον Έβρο, σε μια κίνηση των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας "που έρχεται ως απάντηση στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο", όπως μεταδίδουν.

 Το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο haberler.com, δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από το τουρκικό στρατιωτικό κομβόι που μεταφέρει τα τανκς από τη Συρία στον Έβρο. Όπως θα δείτε και εσείς τα τεθωρακισμένα είναι φορτωμένα σε οχήματα του στρατού.Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η κίνηση αυτή των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας έρχεται ως απάντηση στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας στις οποίος προχώρησε από κοινού με τη Γαλλία και την Κύπρο. Μάλιστα, "η σταγόνα ξεχείλισε από το ποτήρι" με την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου "Charles de Gaulle" στην Ανατολική Μεσόγειο.


 Τα 40 τανκς του τουρκικού στρατού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου μεταφέρονται από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία στην Ανδριανούπολη, μια ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη μετακίνηση των 40 τουρκικών τανκς από τη Συρία στον Έβρο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.


Πηγή:thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες