Με ποιόν τρόπο λειτουργούν τα Google Ads και πως μπορείτε να επωφεληθείτε κερδίζοντας χρήματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Με ποιόν τρόπο λειτουργούν τα Google Ads και πως μπορείτε να επωφεληθείτε κερδίζοντας χρήματα


Η διαφήμιση στην Google που βλέπετε στους περισσότερους ιστότοπους που επισκέπτεστε, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Google κερδίζει τα έσοδά της. Εάν κάποιος επιθυμεί να διαφημιστεί μέσω της Google ή να προβάλλει στον ιστότοπο του διαφημίσεις, κάνει εγγραφή και για λογαριασμό του η Google εμφανίζει διαφημιστικό περιεχόμενο. Ο αλγόριθμος λογισμικού που σχεδιάστηκε από την Google διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το δημοσιευμένο περιεχόμενο του ιστότοπου. Αυτό θα το έχετε βιώσει στον λογαριασμό σας στο Gmail, όπου οι διαφημίσεις που προβάλλει η Google σχετίζονται πολύ με τις λέξεις που περιέχονται στο περιεχόμενο της αλληλογραφίας σας.

Δεδομένου ότι η Google κερδίζει έσοδα όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στις διαφημίσεις που εμφανίζονται από τα διαφημιστικά banner της, η Google ξεκίνησε το πρόγραμμα Google Ads που επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να κερδίζουν ένα μερίδιο των διαφημιστικών εσόδων της Google αποδεχόμενοι να εμφανίσουν το διαφημιστικό banner της Google στον ιστότοπό τους.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε αρκετά χρήματα από το πρόγραμμα Google AdSense. Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις τις οποίες πρέπει υποχρεωτικά να πληρείτε ώστε να γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα Google AdSense. Ακολουθεί μια λίστα διαδικασιών που πρέπει υποχρεωτικά να ολοκληρώσετε:

1. Πρέπει να διαθέτετε έναν ιστότοπο με πολύ χρήσιμο και ενημερωτικό περιεχόμενο, το οποίο οι χρήστες του ιστότοπου μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό. Εάν δεν διαθέτετε ιστότοπο, θα πρέπει να δηλώσετε έναν τομέα και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο.

2. Μόνο η ύπαρξη ενός ιστότοπου δεν θα ωθήσει τους χρήστες του Διαδικτύου να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας, πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας ώστε να ανέβει ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (SEO) και επίσης να πραγματοποιήσετε προωθητικές δραστηριότητες για τη διάδοση του ιστότοπού σας.

3. Μόλις είστε έτοιμοι με το περιεχόμενο του ιστότοπου σας, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση στην Google για συμμετοχή στο πρόγραμμα Google AdSense.

4. Η Google απαιτεί υποχρεωτικά να έχετε λογαριασμό Gmail για εφαρμογή. Επιπλέον, η Google θα ρωτήσει σχετικά με τον ιστότοπό σας και το περιεχόμενό του. Μόλις υποβάλετε την αίτηση, η Google θα εξετάσει την αίτηση και θα αποφασίσει εάν θα σας δεχτεί στο πρόγραμμα ή όχι.

5. Εάν δεν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα, πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις και να υποβάλετε ξανά αίτηση για το πρόγραμμα αργότερα.

6. Εάν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα, θα μπορέσετε να κατεβάσετε τον κώδικα για να εμφανίσετε τις διαφημίσεις από το Google και να τον εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας.

7. Οι διαφημίσεις Google θα αρχίσουν να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας μόλις ολοκληρώσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που η Google έχει ζητήσει υποχρεωτικά από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης της διεύθυνσης γραφείου ή κατοικίας όπου σκοπεύετε να εκτελείτε  το Google AdSense. Θα λάβετε μια επιταγή μόλις το Google AdSense συγκεντρώσει αρκετά χρήματα από την συνεργασία σας.

8. Μόλις οι διαφημίσεις Google αρχίσουν να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας, πρέπει να προωθήσετε τον ιστότοπό σας με πολλούς τρόπους για να επιτύχετε την επισκεψιμότητα των χρηστών στο Διαδίκτυο. Μόνο μια καλή ροή χρηστών του Διαδικτύου που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας μπορεί να διασφαλίσει ότι κερδίζετε σημαντικά χρήματα από το πρόγραμμα Google AdSense.

Παρά την επιτυχία σας στην προβολή των διαφημίσεων από το banner της Google στον ιστότοπό σας, το να κάνετε τους χρήστες να κάνουν κλικ στις εμφανιζόμενες διαφημίσεις είναι ένα τεράστιο έργο. Επιπλέον, εάν ο ιστότοπος σας προωθεί τα προϊόντα σας, δεν θα ήταν καλή ιδέα να προβάλλονται  διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας, γιατί έτσι θα απομακρύνετε τους πιθανούς πελάτες σας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σωστές τεχνικές και να ακολουθήσετε αυστηρά τις πολιτικές του Google AdSense για να κάνετε αποτελεσματική τη δημιουργία εσόδων μέσω του Google AdSense. Φυσικά για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, μπορείτε να ζητήσετε τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου σύμβουλου, ο οποίος έχει την τεχνογνωσία και θα σας αποφέρει ταχύτερα αποτελέσματα και μπορεί να σας καθοδηγήσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες