------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


21 Αυγ 2020

Τρεις εναλλακτικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας - Με αντικείμενα που βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σας

0 comments

 
 
 
 
      Αν έχετε στερέψει από ιδέες και ψάχνετε εφευρετικούς και οικονομικούς τρόπους για να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, παρακάτω ακολουθούν τρία έξυπνα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια. Και...  

 
 
μάλιστα με αντικείμενα που έχετε ήδη στην κουζίνα σας. 

Θήκη για cupcakes 

Αν οι ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες τελικά δεν αποδείχθηκαν όσο απολαυστικές θα θέλατε, μην δυσανασχετείτε. Οι θήκες για cupcakes που είχατε προμηθευτεί δεν θα σας είναι άχρηστες, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας με έξυπνο τρόπο. Για να τα έχετε ομαδοποιημένα και τακτοποιημένα, λοιπόν, τοποθετήστε το δισκάκι από τα cupcakes στο συρτάρι που έχετε τα κοσμήματά σας και σε κάθε εσοχή τοποθετήστε ένα ή και περισσότερα κοσμήματα της ίδιας κατηγορίας. 

Παγοθήκες

Αν οι παγοθήκες σας είναι περισσότερες από αυτές που χωράει η κατάψυξή σας ή δεν χρησιμοποιείτε ιδιατέρως τον πάγο, δεν χρειάζεται να τις πετάξετε. Αλλάξτε απλώς την χρήση τους και μεταφέρετέ τες στο υπνοδωμάτιό σας. Μέσα σε αυτές μπορείτε να τοποθετήσετε τα δαχτυλίδια σας και να τα έχετε οργανωμένα ανά υλικό, ανά περίσταση, ανά ύφος ή όπως εσείς επιθυμείτε. 

Παλιά φλιτζάνια

Αν έχετε ανανεώσει το σερβίτσιο με τα φλιτζάνια σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε το παλιό, η λύση που αναζητάτε είναι εδώ. Τοποθετήστε τα σε ένα συρτάρι στο υπνοδωμάτιό σας ή πάνω σε ένα έπιπλο -λειτουργούν και ως διακοσμητικά στοιχεία- και οργανώστε μέσα σε αυτά τα κοσμήματά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε