Νέες προκλήσεις από Ακάρ... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Νέες προκλήσεις από Ακάρ...

 


Νέες προκλήσεις Ακάρ: Αποφασισμένη η Τουρκία να υπερασπίσει τα δικαιώματα της «Γαλάζιας Πατρίδας»"Αποφασισμένη η Τουρκία να υπερασπίσει τα δικαιώματα της «Γαλάζιας Πατρίδας»"...

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, αναφέρθηκε στο Oruc Reis και προκάλεσε κάνοντας λόγο για «Γαλάζια Πατρίδα» την οποία είναι αποφασισμένη να προστατέψει η Τουρκία.

Ο...
Ακάρ αναφέρει πως «το τουρκικό Ναυτικό συνοδεύει και προστατεύει Oruc Reis και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων, συμφερόντων της της Τουρκίας».

Παράλληλα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σημειώνει: «Στην ανατολική Μεσόγειο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβίωσης οποιουδήποτε σχεδίου που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία».

Συγκεκριμένα ο Ακάρ αναφέρει: «Το τουρκικό Ναυτικό συνοδεύει και προστατεύει το Oruc Reis κι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων , συμφερόντων της της Τουρκίας στις θαλάσσιες περιοχές που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. Η Τουρκία έχει την αποφασιστικότητα, τη θέληση και την ικανότητα να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στη Γαλάζια Πατρίδα της που περιλαμβάνει και την Κύπρο.

Στην ανατολική Μεσόγειο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβίωσης οποιουδήποτε σχεδίου που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία και την "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" και δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στην περιοχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες