Έτσι θα απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο από τις καούρες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Έτσι θα απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο από τις καούρες


    
 
 
 
 
       Η καούρα είναι το «σήμα κατατεθέν» της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, μιας διαταραχής που χαρακτηρίζεται από την ανοδική κίνηση των οξέων του στομάχου προς τον οισοφάγο.

Η...  

 
 
περιστασιακή καούρα είναι σύμπτωμα που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, αποτελώντας πηγή έντονης ενόχλησης και δυσφορίας. Υπάρχουν διάφορα βότανα που μπορούν να σας ανακουφίσουν κι εμείς σας αναφέρουμε ενδεικτικά τα εξής:

Φασκόμηλο: Το έγχυμά του χρησιμοποιείται για τη δυσπεψία, ενώ είναι κατάλληλο και για γαργάρες και στοματικές πλύσεις.

Χαμομήλι: Ως έγχυμα χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση στομαχικών διαταραχών, αλλά και μολύνσεων. Έχει ηρεμιστική, αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση.

Μέντα: Μελέτες έχουν δείξει ότι η μέντα μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία αρκετών παθήσεων. Είναι γνωστή για τις αναλγητικές, αναισθητικές, αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές και αντισπασμωδικές ιδιότητές της. Είναι, επίσης, χρήσιμη στην αντιμετώπιση της ναυτίας, των εμέτων και του τυμπανισμού του στομάχου.

Μελισσόχορτο: Χρησιμεύει ως ήπιο αντικαταθλιπτικό, κατά του άγχους και της έντασης, διεγείρει το πεπτικό σύστημα και ενισχύει τη μνήμη. Χρησιμοποιείται ως αφέψημα, αλλά και ως αιθέριο έλαιο, για χαλαρωτικό.

Μαραθόσπορος ή γλυκάνισος: Ηρεμούν το στομάχι και διευκολύνουν την πέψη.

Τζίντζερ: Το ρόφημα πιπερόριζας διευκολύνει την πέψη και ανακουφίζει σε περιπτώσεις ναυτίας ή καούρας.Μαστίχα: Διεγείρει την παραγωγή και την κατάποση σιέλου, δρώντας έτσι προστατευτικά στα ενοχλήματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες