58χρονος ανασύρθηκε νεκρός από κανάλι - Έχει χτυπήματα από όχημα πάνω του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

58χρονος ανασύρθηκε νεκρός από κανάλι - Έχει χτυπήματα από όχημα πάνω του



    
 
 
    Υπόθεση για «γερά νεύρα» αποδείχθηκε ο θάνατος του 58χρονου Β.Κ. υπαλλήλου στην υπηρεσία καθαριότητας στο δήμο... 

 
 
Πύργου, που βρέθηκε νεκρός περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 16/8 σε αποστραγγιστικό αύλακα του ΤΟΕΒ στο Σκουροχώρι.

Μετά και την εξέταση από τον Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση που έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις πως ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα.

Τα χτυπήματα φαίνεται να είναι προγενέστερα του χρόνου θανάτου του 58χρονου. Δηλαδή πιθανόν τραυματίστηκε από όχημα και μετά εξέπνευσε στο σημείο που βρέθηκε.

Είναι πιθανό να τραυματίστηκε και μετά να προσπάθησε να σηκωθεί και να πιαστεί στα κάγκελα του γεφυριού και να έπεσε μέσα στο αυλάκι, κάτι που όμως δεν ταιριάζει και απόλυτα με την θέση που βρέθηκε ανάσκελα.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον παρέσυρε όχημα και κάποιος να τον πέταξε μέσα στο κανάλι... Αυτό θα κληθούν να το διαλευκάνουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν για την ώρα στο σενάριο του τροχαίου - παράσυρσης του 58χρονου - με εγκατάλειψη από τον οδηγό.

Τον 58χρονο είχαν δει για τελευταία φορά το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου περίπου στις 9.30 όταν ξεκίνησε με τα πόδια από το χωριό να πάει για μπάνιο στη θάλασσα προς το Καβούρι.

Ο χρόνος του τραυματισμού με τον χρόνο θανάτου σύμφωνα με ενδείξεις φαίνεται διαφορετικός.Ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες