------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


23 Αυγ 2020

Ανακαλύφθηκε διαμάντι 442 καρατίων - Πόσο κοστίζει (φώτο)

0 comments

 
 
 
       Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό εύρημα βρέθηκαν οι εργάτες ενός μικρού αδαμαντωρυχείου στο... 

 
 
 
ορεινό βασίλειο του Λεσότο, στη Νότια Αφρική.

Η Gem Diamonds Ltd. έχει ανακαλύψει μερικούς από τους μεγαλύτερους πολύτιμους λίθους στον κόσμο, αυτήν την φορά όμως ξεπέρασε και τον ίδιο της τον εαυτό. Όπως ανακοίνωσε, ανακάλυψε ένα διαμάντι 442 καρατίων στο ορυχείο Λετσέγκ, με την αξία του να υπολογίζεται στα 18 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον αναλυτή BMO Capital Markets, Έντουαρντ Στερκ.

Το ορυχείο Λετσέγκ φημίζεται για το μέγεθος και την ποιότητα των διαμαντιών που εξάγει και έχει την υψηλότερη μέση τιμή πώλησης στον κόσμο. Πριν από δύο χρόνια, η ίδια εταιρία βρήκε μία πέτρα 910 καρατίων, μεγέθους δύο μπαλών του γκολφ, η οποία πουλήθηκε για 40 εκατομμύρια δολάρια.

«Η εύρεση αυτού του αξιοσημείωτου διαμαντιού 442 καρατίων, ενός από τα μεγαλύτερα διαμάντια που ανακτάται φέτος, είναι περαιτέρω επιβεβαίωση της ποιότητας του ορυχείου Λετσέγκ και της ικανότητάς του να παράγει με συνέπεια μεγάλα, υψηλής ποιότητας διαμάντια», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του αδαμαντωρυχείου, Κλίφορντ Έλφικ. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε