Κατασχέθηκαν πάνω από 100 κιλά ψάρια στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Κατασχέθηκαν πάνω από 100 κιλά ψάρια στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας


 
 
 
    Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, τις βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης εντός δημόσιου...  

 
 
 
ψυκτικού θαλάμου ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (06) ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους εξήντα οκτώ κιλών (68kg) με ιχθύες του είδους “BAGELLUS BOGARAVEO” (ΚΕΦΑΛΑΣ), διαστάσεων 15-20 εκ. κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 33 εκατοστών και χωρίς να τηρούνται οι ελάχιστες απαιτήσεις επισήμανσης και πληροφοριών επί των ιχθυοκιβωτίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης ΦΔΧ ψυγείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (08) ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους τριάντα τεσσάρων κιλών και πεντακοσίων γραμμαρίων (34,5kg) με αλιεύματα των ειδών:

α) “LITHOGNATHUS MORMYRUS” (ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ) 20kg εκ των οποίων 4,5kg μικρού μεγέθους, διαστάσεων 13-17 εκατοστών

β) “SPARUS AURATA” (ΤΣΙΠΟΥΡΑ) 1,5kg μικρού μεγέθους διαστάσεων 10-15 εκατοστών και

γ) “DIPLODUS ANNULARIS” (ΣΠΑΡΟΣ) 13kg, για το σύνολο των οποίων δεν τηρούνταν οι ελάχιστες απαιτήσεις επισήμανσης και πληροφοριών επί των ιχθυοκιβωτίων.Τα ανωτέρω αλιεύματα φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο προκειμένου να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες