29 Ιουλ 2020

Και όμως ο Τσαβδαρίδης αναγνωρίζει την εργατικότητα Βεσυρόπουλου στο υπουργείο οικονομικών

0 comments


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Η Κυβέρνηση της ΝΔ αφαιρεί φορολογικά βάρη από τους πολίτες και προσθέτει φορολογικά κίνητρα για την υγιή επιχειρηματικότητα

«Ασπίδα» για την ελληνική οικογένεια, τους αγρότες, τους απασχολούμενους και τις επιχειρήσεις, που κλονίζονται από την υγειονομική κρίση, χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της ΝΔ ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Αναφερόμενος στις ιδιαίτερα σημαντικές ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι όχι μόνο αφαιρούν φορολογικά βάρη από τους πολίτες αλλά επιπροσθέτως προσθέτουν φορολογικά κίνητρα και ενισχύουν την αναπτυξιακή διαδικασία, πιστοποιώντας την Κυβερνητική δέσμευση ότι ειδικά στη δύσκολη στιγμή, κανείς δεν αφήνεται πίσω, παρατημένος και απροστάτευτος.

Ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε ότι η επιστροφή σε όλους τους συνταξιούχους των περικοπών στις κύριες συντάξεις τους που είχαν γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ, η επιδότηση επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων που έχουν υποθήκη στην πρώτη κατοικία καθώς και η εξαίρεση των αγροτών μας από την καταβολή τέλους επιτηδεύματος και η απαλλαγή τη φετινή χρονιά από την υποχρέωση πληρωμής προκαταβολής φόρου εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, πιστοποιούν τη συμβατότητα λόγων και έργων της Κυβέρνησης.

«Η σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ που χάρη στον προγραμματισμό, στην αποφασιστικότητα, στην πυγμή και στην εργατικότητα, διαχειρίστηκε και νίκησε τρεις κρίσεις μέσα σε λίγους μόνο μήνες, δύο για τα εθνικά μας θέματα, και μία λόγω της πανδημίας, ανεβάζει πολύ ψηλά πια τον πήχη της κοινωνικής ευθύνης. Δεσμευθήκαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για οικονομική ευμάρεια, κοινωνική άνθιση, εθνική ανάταξη. Και αυτό υλοποιούμε με αποφασιστικότητα!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ομιλία του κ. Τσαβδαρίδη στο κάτωθι link:

ΟΜΙΛΙΑ ΛΑΖ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ 29/07/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε