Τα 8 κόλπα που θα σε κάνουν να βρεις ταίρι αυτό το καλοκαίρι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Τα 8 κόλπα που θα σε κάνουν να βρεις ταίρι αυτό το καλοκαίρι



 
Οι άνθρωποι με τον καιρό γίνονται πιο δύσκολοι στα θέλω τους για αυτό και οι σχέσεις έχουν δυσκολέψει αρκετά! Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω 8 tips.

 
 
 
1. Πέρνα και μόνος σου καλά

Μπορεί να το έχεις ακούσει πολλές φορές, ωστόσο ισχύει σε κάθε περίπτωση. Ο άντρας που δείχνει ότι ψάχνεται, κερνώντας σφηνάκια όλες τις γυναίκες του μαγαζιού, είναι σίγουρο ότι θα γυρίσει μόνος στο σπίτι. Βγες με αντροπαρέα, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να βρεις κάποια ντε και καλά. Συζήτησε με τους φίλους σου, πιες τα ποτά σου, χόρεψε και ίσως κάποια στιγμή να αντιληφθείς ότι κάποια σε καρφώνει με τα μάτια της.

2. Σκέψου την ιδανική γυναίκα για σένα

Πως είναι η ιδανική γυναίκα για σένα; Σκέψου τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ξεκίνα το κυνήγι! Μη γίνεις από εκείνους που απλά θέλουν να έχουν σχέση και δεν είναι καθόλου επιλεκτικοί, εκτός αν θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι δίπλα σε μια γυναίκα που δεν είναι ούτε κατά διάνοια αυτό που ψάχνεις.

3. Μη συμβιβάζεσαι με τα λίγα

Το ότι κάποια (που δε σου αρέσει) σου έδειξε το ενδιαφέρον της και το ότι νιώθεις μοναξιά, δεν είναι λόγοι για να μπεις σε μια σχέση. Το ίδιο άσχημο με το να είσαι μόνος, είναι να είσαι σε σχέση με μια γυναίκα που δε θέλεις πραγματικά.

4. Μάθε να φλερτάρεις

Το φλερτ είναι κάτι αυθόρμητο, όμως για κάποιους δεν είναι το δυνατό τους σημείο και τα θαλασσώνουν. Εάν είσαι ένας από αυτούς, μη διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές από κάποιον φίλο σου που έχει επιτυχία στις γυναίκες, ή να πάρεις ιδέες από σειρές και ταινίες. Να ξέρεις ότι στις γυναίκες αρέσουν οι έξυπνες και πρωτότυπες ατάκες.

5. Να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις σου

Είσαι έτοιμος να μπεις σε σχέση ή ψάχνεις για κάτι περιστασιακό; Όπως και να ‘χει, οφείλεις να ενημερώσεις την κοπέλα για την οποία ενδιαφέρεσαι, ώστε να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Μην είσαι σίγουρος ότι θα σε απορρίψει αν της ξεκαθαρίσεις ότι δεν ψάχνεις κάτι μόνιμο, γιατί μπορεί και εκείνη να μην είναι σε φάση για σχέση.

6. Να είσαι αυθεντικός

Μην προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος άλλος. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό χωρίς ανασφάλεια. Είναι καλύτερο να σε απορρίψει εξ’ αρχής αν δεν της ταιριάζεις, παρά να ανακαλύψει στην πορεία ότι ερωτεύτηκε έναν άλλο.

7. Μην την πιέζεις

Μην κάνεις πιεστική προσέγγιση, γιατί ακόμα και αν της αρέσεις, δύσκολα θα προχωρήσει η γνωριμία. Δείξε άνετος και ότι δεν καίγεσαι να βρεις κοπέλα. Γνώρισε την, διαπίστωσε αν σου ταιριάζει και η εξέλιξη θα φανεί στην πορεία.

8. Άκουσε την

Πολλοί άντρες στις αρχές μιας γνωριμίας δίνουν βάση στο πως θα παρουσιάσουν τον εαυτό τους και μένουν εκεί, με αποτέλεσμα να μην προσέχουν αυτά που λέει η γυναίκα. Κάνε τη διαφορά, δείχνοντας ενδιαφέρον γι’ αυτά που λέει, κάνε της ερωτήσεις και σίγουρα θα το εκτιμήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες