21 Ιουλ 2020

Αγόρασε νησί αξίας 6,3 εκατομμυρίων χωρίς καν να το επισκεφθεί (βίντεο)

0 comments


   
 
 
 
 
     Έδωσε 6,3 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα νησί στην Ιρλανδία πριν καν το επισκεφθεί!

Το... 

 
 
νησάκι αυτό έχει μια κύρια κατοικία και πολλές ακόμη εξοχικές που «βλέπουν» τον Ατλαντικό. Παλαιότερα φιλοξενούσε μία μικρή βιομηχανία χαλκού και έτσι έχει ορυχεία διάσπαρτα παντού, ενώ ο πληθυσμός του έφτανε τα 137 άτομα το 1841, όμως μέχρι τη δεκαετία του 1960 όλοι οι κάτοικοί του είχαν φύγει.

Το νησί έχει έκταση 157 στρέμματα και πουλήθηκε μέσω του WhatsApp με αγοραστή έναν Ευρωπαίο που το είδε μόνο μέσω βιντεοκλήσης προτού το αγοράσει.

Το Χορς έχει προβλήτα για σκάφη, ελικοδρόμιο, αίθουσα παιχνιδιών, γυμναστήριο και γήπεδο τένις, όπως επίσης έχει συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και λυμάτων, καθώς και ιδιωτικούς δρόμους. Το σπίτι έχει επιφάνεια 418 τετραγωνικών μέτρων, με 6 υπνοδωμάτια, ενώ διαθέτει κοντά και ξενώνες.

Ο Άλεξ Ρόμπινσον του κτηματομεσιτικού γραφείου Knight Frank που συμμετείχε στην πώληση, είπε ότι: «Είναι μία τάση που γίνεται όλο και πιο εμφανής καθώς οι επιπτώσεις του κορωνοϊού γίνονται αισθητές και οι άνθρωποι αναζητούν την αγορά ακινήτων ή γης σε απομακρυσμένες τοποθεσίες».  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε