Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Ιανουάριο του 2019 σε χωριό της Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Ιανουάριο του 2019 σε χωριό της Ημαθίας


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 6 ημεδαπών ανδρών
 
Παραβίασαν με λοστό την οικία που διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων με τον ενήλικο γιο τους
 
Με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν τον γιο και με απειλή ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι
 
Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε σε σπίτι ηλικιωμένων τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου 2019 σε χωριό της Ημαθίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος 6 ημεδαπών ανδρών, για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, παραβίασαν με λοστό την είσοδο της μονοκατοικίας που διέμενε ηλικιωμένο ζευγάρι με τον ενήλικο γιο τους και τους ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας σε βάρος του γιου και απειλής κατά του ζευγαριού.

Από τον χώρο του σπιτιού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Ημαθίας και εντοπίστηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα σε αγροτική περιοχή.

Οι 2 από τους παραπάνω άνδρες είναι έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης της χώρας, για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και ληστείας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες