Ημαθία- Καλλιεργούσε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ημαθία- Καλλιεργούσε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης


Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν συνολικά 28 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας και της Χαλκιδικής


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες (23 Ιουνίου 2020) συνολικά 4 ημεδαποί άνδρες - σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις - για καλλιέργεια κάνναβης.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν 2 ημεδαποί άνδρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε δασώδη παραποτάμια περιοχή 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστών.


Επίσης σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 2 δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητες κάνναβης.


Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 70 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και ποσότητα κάνναβης βάρους 7,1 γραμμαρίων που βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού.


Στην τελευταία περίπτωση, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.


Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες