Θερμομέτρηση (και) δημοσιογράφων... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Θερμομέτρηση (και) δημοσιογράφων...



...αλλά δεν έγιναν όλα σωστά...
«Ο αθλητισμός αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει τα πρώτα του βήματα μετά την πανδημία. Ύστερα από 97 ημερών διακοπή. Με αυξημένα μέτρα παντού. Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ άρχισε χωρίς θεατές. Μόλις 300 από τις 75.000, που χωράει το Στάδιο, περάσαμε την είσοδο, αφού πρώτα μας έγινε θερμομέτρηση. Παίκτες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ μέσα στους...
300. Εμείς υποχρεωτικά με μάσκα και γάντια. Μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα. Η Αθλητική Δημοσιογραφία είναι παρούσα με 30 εκπροσώπους. Ο ΠΣΑΤ συνέβαλε ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα των ΜΜΕ. Και φυσικά παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις...»



Αυτό έγραψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε ανάρτηση στο fb κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Βέβαια, καλά είναι τα μέτρα, καλές οι θερμομετρήσεις, αλλά δεν έγιναν το ίδιο καλά όλα στο ΟΑΚΑ. Οι πανηγυρισμοί των παικτών και στα δύο γκολ (1-1 το σκορ) είχαν ομαδικούς εναγκαλισμούς και φιλιά, κάποιοι από τους ανθρώπους των δυο ομάδων φορούσαν τη μάσκα στο πηγούνι, ενώ και ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο Τζον Φαν'τ Σιπ, εθεάθη στις κερκίδες όπως τον βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία. Το γράφαμε και χθες: η μάσκα στο σαγόνι είναι η νέα στιλιστική πρόταση· αλλά τόσο επικίνδυνη όσο το κράνος των μοτοσικλετιστών στο μπράτσο.

 harddog-sport.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες